Goed dat je er bent, leuk je te ontmoeten!

Maak met jouw talent het verschil!

Al meer dan vijftien jaar ontwikkel en voer ik vele leertrajecten uit bij een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Uit deze ervaring blijkt dat, door steeds mee te bewegen, mijn actieve, op maatwerk gerichte aanpak goed aansluit, gebaseerd op partnership. En daarmee een sterke toegevoegde waarde voor samenwerking binnen de organisatie en teams heeft waardoor een hoog trainingsrendement wordt hierdoor gegarandeerd!

Ik laat graag zien hoe!

Jos Smeets

Bedrijfscoach- en trainer

Hoe ik kan helpen?

Destination, Desire & Drive

Coaching

Vanuit je innerlijke compas richting geven aan je persoonlijke groei. Dit kan door er aan te werken met lichtheid en humor. Je zelf (her)ontdekken vanuit nieuwschierigheid om dit te realiseren.

Training

Meegaan met veranderingen vraagt om een goede afstemming tussen mensen die samen het verschil maken!

Projectmanagement

Projecten voorbereiden, plannen en uitvoeren. Renderen door relatiemanagement op alle niveau's.

Klanten

Als bedrijfscoach- en adviseur heb ik gewerkt voor:

Op de hoogte blijven?

Benieuwd wat de toegevoegde waarde van mijn diensten kan zijn voor (de mensen binnen) uw organisatie. Regelmatig deel ik relevante updates, komende trainingsdata en nieuwsberichten op mijn LinkedIn en via de mail. 

Sluit Menu

Een bericht aan iedereen:

De rollercoaster van gebeurtenissen en emoties, waarin we met zijn alle momenteel verkeren, vragen om een grote mate aan solidariteit en samenwerking. Overal worden initiatieven bedacht en bijdragen geleverd die zijn ontstaan vanuit durf, creativiteit en een mentaliteit van aanpakken. Mooi om te zien dat we, ondanks de vele loops die we met zijn alle momenteel ervaren, onze verbondenheid tonen en laten zien dat niemand er alleen voor staat. We maken samen een vuist en laten zien wat mogelijk is.