Coaching

Springen met je ogen open!

- Over Jos

Mijn vermogen om te observeren en te analyseren daagt mens en organisatie uit om buiten hun grenzen te denken en handelen, los van gebaande paden. Hierbij maak ik dankbaar gebruik van mijn creativiteit en een pallet aan mogelijkheden. Deze zijn kenmerkend voor mijn “eigenwijze” manier van werken. Gebeurtenissen uit mijn eigen leven en de vele ervaringen die ik dagelijks opdoe tijdens mijn contacten met mensen zijn voor mij een bron van inspiratie. Deze zet ik dankbaar in tijdens de verschillende trajecten.

De visie

Ieder mens wordt geboren met talenten en kwaliteiten die tijdens het levensproces niet altijd gezien of (h)erkend worden. We raken de verbinding soms kwijt terwijl deze in de basis gewoon aanwezig zijn. Als men zich weer verbindt met deze onderbelichte kwaliteiten, dan groeit niet alleen het individu in zijn authenticiteit en kracht, maar draagt het, wellicht meer dan ooit tevoren, bij aan het rendement van de hele organisatie.

"Het is mijn drijfveer om mensen te stimuleren, te enthousiasmeren en te prikkelen zodat ze met gedrevenheid en passie hun talenten en kwaliteiten kunnen inzetten. Daarvoor is het van wezenlijk belang dat ze ruimte krijgen. Zo kunnen alle partijen renderen en groeien. 

Unknown4
37351e96-d755-4cde-b5f4-4cc655f40f7d
Sluit Menu