Coaching

Springen met je ogen open!

- Training

Doen wat je nog nooit hebt gedaan!

Organisaties worden steeds complexer. Markten bewegen meer dan ooit en zijn enorm trendgevoelig. Meegaan met veranderingen vraagt om een goede afstemming tussen mensen die samen het verschil willen maken. Iemands houding en intrinsieke motivatie spelen een steeds grotere rol voor een wendbare organisatie. Volgens mij wordt een effectieve training vormgegeven vanuit een duidelijke en reële doelstelling. Ik zorg altijd voor een gedegen onderzoek vooraf in co-creatie met u als opdrachtgever. De training is daarnaast maatwerk en wordt ontwikkeld op het niveau van de groep en tevens met het oog op het gewenste resultaat voor zowel individu als organisatie.

Hierbij richt ik me voor de deelnemers met name op de persoonlijke ontwikkeling van hun rol binnen de organisatie/werkomgeving. In mijn trainingen leren mensen meer dan puur vaardigheden. Zo ga ik graag een stap verder door leren en samenwerken met elkaar te verbinden. Hiervoor zullen ze hun comfortzone dienen te verlaten. Daardoor wordt de deelnemer zich meer bewust van zijn aanwezige vaardigheden die zijn rol vraagt binnen de lijn, een project, afdeling of keten. Het draait hierbij om groepsdynamiek waarbij houdings- en gedragsaspecten de leidraad vormen. Door het verwerven van inzichten en (zelf)reflectie zal de medewerker zijn eigen aanpak wijzigen en zijn of haar unieke weg vinden. Hij/zij zal op zijn/haar eigen wijze positief bijdragen aan de doelstellingen van de organisatie, vanuit de verbinding met zijn/haar rol als expert! Hierdoor groeien uw medewerkers niet alleen in professioneel opzicht maar ook persoonlijk.

Benieuwd naar mijn overige diensten? 
– Lees hier meer over coaching
– Lees hier meer over projectmanagement

Omdat elke training maatwerk is, wordt er naar de juiste balans gezocht tussen de gewenste leerdoelen van de organisatie, de deelnemer, het team en 'unieke' activerende werkvormen!

20170613_115255
jos 18

Benieuwd welke trainingen ik voor u kan verzorgen?

Neem gerust contact op!

TEL: +31 6 53147129
MAIL: durf@jos-s.nl
KVK: 7294018

- Of vul het contactformulier in: