Coaching

Springen met je ogen open!

- Training

Doen wat je nog nooit hebt gedaan!

Volgens mij wordt een effectieve training vormgegeven vanuit een duidelijke en reële doelstelling.
Ik zorg voor een gedegen onderzoek vooraf in continu overleg met u als opdrachtgever. De training is maatwerk en wordt ontwikkeld op het niveau van de groep en met het oog op het gewenste resultaat voor  individu en organisatie.

Hierbij richt ik me voor de deelnemers met name op de persoonlijke ontwikkeling van hun rol binnen de organisatie/werkomgeving. Hiervoor zullen ze hun comfortzone dienen te verlaten. Daardoor wordt de deelnemer zich meer bewust van zijn aanwezige vaardigheden die zijn rol vraagt binnen de lijn, een project, afdeling of keten. Het draait hierbij om groepsdynamiek. Door het verwerven van inzichten en (zelf)reflectie zal de medewerker zijn eigen aanpak wijzigen en zijn of haar unieke weg vinden naar expertise. Hij/zij zal op zijn/haar eigen wijze positief bijdragen aan de doelstellingen van de organisatie, vanuit de verbinding met zijn/haar rol als expert!

Omdat elke training maatwerk is, wordt er naar de juiste balans gezocht tussen de gewenste leerdoelen van de organisatie, de deelnemer, het team en 'unieke' activerende werkvormen!

20170613_115255
jos 18

Benieuwd welke trainingen ik voor u kan verzorgen?

Neem gerust contact op!

TEL: +31 6 53147129
MAIL: durf@jos-s.nl
KVK: 7294018

- Of vul het contactformulier in:

Sluit Menu